Tienermateriaal

 

Escaperoom

Het tienermateriaal voor de Micha Zondag is dit jaar ontwikkeld door Youth for Christ in samenwerking met Verbuilding. Het bestaat uit een aantal verrassende, spannende en leuke elementen. Tijdens de dienst kunnen de tieners thuis (in groepjes of met het gezin) of in de kerk aan de slag met een escaperoom over het thema ‘Delen in Vrijheid’.  Daarna of tijdens het volgende tienermoment kijk je met elkaar terug op het thema, pak je de Bijbel erbij en denk je met elkaar verder na over wat je bent tegengekomen in de escaperoom. Om het thema tastbaar te maken voor tieners is het materiaal toegespitst op de kledingindustrie. Ook is er een element in de escaperoom toegevoegd dat, wanneer je het in groepen vanuit huis speelt, je elkaar nog wel nodig hebt om tot een goed einde te komen.

 

Download gratis:

 

>> Escaperoom

 

>> Verwerkingsmateriaal

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de Nieuwe Micha Zondag materialen? Geef je dan op! 

Over Youth for Christ

Youth for Christ heeft een hart voor jongeren. Gedreven door Gods liefde zoeken zij jongeren op. Dit gebeurt door heel het land, op schoolpleinen, straten, in buurthuizen en in kerken. Door wie zij zijn, laten ze Jezus zien en bieden ze jongeren hoop. Want iedere jongere verdient de kans om Jezus te leren kennen.

Om kerken te helpen jongeren te bereiken, biedt Youth for Christ onder andere materiaal, training en toerusting aan. Met het materiaal Rock Solid en Solid Friends kunnen kerken missionair jongerenwerk vormgeven in de kerk.

 Herken jij je in deze missie en wil je ook aan de slag? Lees meer over materialen en trainingen op de website: https://yfc.nl/

Over Verbuilding

De droom van Verbuilding is om mensen, groot of klein, met elkaar te verbinden, te versterken en mee te nemen in verwondering. Deze droom krijgt handen en voeten in het bouwen van escape-rooms. Dit gebeurt op locatie en in overleg over het thema bij jou in de kerk, op school of thuis door middel van pop-upescaperooms, maar ook via standaard doe-het-zelf downloadpakketten.
Verbuilding bouwt escaperooms voor kleine en grote groepen. 

Meer weten? Kijk op de site voor de mogelijkheden: https://verbuilding.nl