Gebed

In samenwerking met 24-7 Prayer Nederland maken we materiaal om persoonlijk maar ook met je gebedsgroep of tijdens de dienst te bidden. Dit materiaal is eigentijds en daagt je uit om van de gebaande wegen te wijken en samen God te zoeken in dit thema en samen met Hem je zoektocht aan te gaan.

 

Dit materiaal komt in de loop van augustus beschikbaar! 

 

Daarnaast staan er een aantal gebeden in ons kerkenpakket die je ook kan gebruiken in je kerkdienst. 

 

Wil je op de hoogte blijven van de Nieuwe Micha Zondag materialen? Geef je dan op! 

 

Liedsuggesties 

Daarnaast zijn er Liedsuggesties te vinden in ons kerkenpakket. Deze liederen komen vanuit Liedboek voor de kerken, Opwekking, Hemelhoog, Schrijvers voor Gerechtigheid en andere christelijke artiesten. 

 

DOWNLOAD HET PAKKET 

24-7 PRAYER NL

‘Wanneer we bidden, hoort God ons en zijn we in gesprek met de maker van het heelal. Wanneer we bidden, werken we samen met God om Zijn Koninkrijk te zoeken en te bouwen.’

 

Gebed versterkt mensen, verfrist kerken en verandert de maatschappij. De kerk komt tot leven door gebed. We geloven dat gebed kerken, communities en studenten beweegt naar missie en rechtvaardigheid.

24-7 Prayer bestaat om de wereld te herstellen zoals God het heeft bedoeld. Wij doen dit door Nederlandse kerken en studenten in beweging te brengen – op het gebied van gebed, missie en rechtvaardigheid. Wij willen gebed aanjagen, mobiliseren, verbinden en mogelijk maken.

Lees meer over 24-7 prayer Nederland op: https://www.24-7prayer.nl/