Collecte  

Wil je tijdens de Micha Zondag collecteren voor een doel dat aansluit bij de Micha Zondag? We geven je graag een paar suggesties. 

 

Micha Nederland 

Met jouw bijdrage kunnen we kerken inspireren en blijvend aandacht vragen voor gerechtigheid, o.a. door het (door)ontwikkelen van de Micha Zondag en onze andere activiteiten en producten. In aanloop naar de Micha Zondag op 17 oktober komt een korte Power Point presentatie beschikbaar op de website die je tijdens de collecte kunt laten zien. Of maak gebruik onze collecte video die ook binnenkort op deze pagina te vinden is. 

 

Onze bankgegevens: St. Micha Nederland, Utrecht, IBAN: NL45TRIO0390522295.

Micha Nederland heeft een ANBI status. Meer informatie over Micha Nederland: www.michanederland.nl  

 

Collecte video

Binnenkort vind je op deze pagina ook de collecte video. In deze video vertelt Annemarthe Westerbeek waar Micha Nederland voor staat, waar we aan werken en waarom jullie gift van harte welkom is. Je kunt deze video ook gebruiken om te laten zien tijdens de collecte in jullie Micha Zondag kerkdienst. 

 

Doneren via GIVT

Micha Nederland staat in de lijst met goede doelen in de Givt app. Of gebruik de naaststaande QR code om te doneren.

Omgekeerde collecte 

Met de omgekeerde collecte kan je in plaats van geld doneren, juist in actie komen voor de schepping. Elf weken langs krijg je verschillende uitdagen zoals een week geen eten weggooien, vlees eten of producten kopen in plastic. Klik hier voor meer informatie. 

 

 

 

Aangesloten goede doelen en organisaties

Micha Nederland is een netwerk dat bestaat uit christelijke goede doelen, maatschappelijke organisaties en (nationale) kerken en diaconieën die het belangrijk vinden dat er in de Nederlandse kerken aandacht is voor sociale en ecologische gerechtigheid.

 

Wil je collecteren voor een van onze aangesloten partners?

Kijk op onze netwerkpagina voor een overzicht van onze partners.

 

Een lokaal diaconaal doel 

Collecteer en steun een lokaal diaconaal doel. Vaak heb je als lokale gemeente ook diaconale projecten die je steunt, bijvoorbeeld bij jullie in de stad of buurt of een project ergens anders in de wereld. De Micha Zondag is een mooie gelegenheid om voor dit doel te collecteren.