Collecte

Als u tijdens de Micha Zondag als kerk/gemeente wil collecteren voor een doel dat aansluit bij de Micha Zondag dan dragen wij graag enkele suggesties aan:

 

Micha Nederland

Door uw bijdrage kunnen we het hele jaar door aandacht vragen om ‘goed en recht’ te doen. Bij jullie in de kerk, in de media, richting de politie,  maar ook door het ontwikkelen van materialen als de Micha Zondag.  Je kunt deze korte powerpoint presentatie downloaden om deze tijdens de collecte te laten zien. Overweegt u een gift? Dat kan via st. Micha Nederland via IBAN: NL45TRIO0390522295 (Triodos) te Zeist.  Alvast bedankt voor uw steun! 

 

Goede doelen en organisaties

Micha Nederland bestaat uit goede doelen, maatschappelijke organisaties en diaconieën die het belangrijk vinden dat er in de Nederlandse kerken aandacht is voor gerechtigheid. Zelf dragen ze hier ook aan bij in hun eigen werkzaamheden.  Hier vindt u alle deelnemende organisaties waar jullie voor kunnen collecteren.

 

Een lokaal diaconaal doel

Collecteer en steun een lokaal diaconaal doel. Vaak heeft u als lokale gemeente ook diaconale projecten die u steunt en waarin men ‘goed en recht’ doet.