Waar geef jij talenten aan?

Je talenten inzetten voor duurzaamheid. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daar komt het nodige bij kijken. Bijvoorbeeld de vraag in welke omgeving jij je wilt inzetten. Het maakt verschil of jij je in je werk of in je privé actief wilt zijn voor een duurzame wereld. In welke rol, hoe, concreet? Dit soort vragen gaan over de buitenkant van je inzet.

 

Naast de buitenkant is er ook een binnenkant. Daarbij hoort de vraag naar talenten. Maar ook: door welke waarden laat jij je leiden? En: bij wie of wat voel jij je diepgaand betrokken? Tenslotte is er de vraag naar de bronnen die je inspireren om je (te blijven) inzetten voor duurzaamheid?

 

Als jij persoonlijk een bijdrage aan een duurzame wereld wilt leveren, dan komt bovenstaande op enig moment aan de orde. Het spel Duurzaamheid: waar geef jij je talenten aan? laat je ontdekken welke antwoorden jij op deze vragen geeft.

 

Het spel is geschikt voor iedereen die op één of andere wijze zich wil inzetten voor duurzaamheid. Je kunt het alleen spelen, maar ook met je vrienden óf in een meer georganiseerd verband (bijv. bedrijf, maatschappelijke organisatie, (beroeps)onderwijs, loopbaanbegeleiding, geloofsgemeenschap). Het spel is verkrijgbaar in een spelbox en als ZIP-bestand.

 

Het spel is een initiatief van Landelijk bureau DISK, oecumenische instelling op het terrein van geloof en economie en ondermeer betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe Micha Cursus.

 

Een voorproefje en bestel info tref je via: www.duurzaamheidentalenten.nl