Stem mee op Micha Young

Micha Young, het jongerenproject van Micha, is genomineerd voor de Jongerenprijs van Kerk en Wereld. Tot en met 31 oktober kon iedereen stemmen op 45 projecten op www.jongerenprijs.nl (projecten 2012/2013).

 

Micha Young is een project voor jongeren vanaf 15 jaar over goed en recht doen. Dit project helpt jongeren om bewust te leven, zichzelf te veranderen en daardoor in hun omgeving (de wereld) iets van Gods licht te laten zien.

 
Uitgedaagd

In vier bijeenkomsten en één weekend worden jongeren uitgedaagd om hun geloof in daden om te zetten. Geloven en doen horen bij elkaar. Dat wat je gelooft en dat wat je doet, vormen één geheel. Micha Young helpt jongeren op weg om concrete stappen te zetten in de richting van een meer duurzame en sociale levensstijl. Zo laat Micha Young de jongeren ontdekken dat zij het verschil kunnen maken.

 

Voor wie? 

Micha Young is geschikt voor jeugd-groepen (15+) in kerken of gemeentes. Het materiaal kan ook gebruikt worden voor catechese of op middelbare scholen.

Belangrijk bij dit project is dat zowel de (jeugd)leiders als de groep jongeren gemotiveerd zijn om met de inhoud van Micha Young aan de slag te gaan. Dit project wil niet vrijblijvend zijn, maar aanzetten tot concrete acties en eventuele verandering van  levensstijl.

 

Aan de slag

Wil je met Micha Young aan de slag, dan raden we je aan om een training te volgen.  Zie voor actuele data de kolom hiernaast. Naast een training heb je ook het werkboek van Micha Young nodig. Deze is hier te bestellen.

 

Heb je nog vragen of wil je zelf een trainingsevent organiseren, mail dan met de projectleider via [email protected]