Aanmelden voor de online omgeving 

 

Om in te loggen op deze site heb je een wachtwoord nodig. Door je in te schrijven als cursusleider of als groep die van start gaat met de Micha cursus ontvang je automatisch dit wachtwoord. Hiermee krijg je toegang tot de online omgeving voor de cursusleider en krijg je de handleiding toegestuurd in je mailbox. 

Let op: Scroll na het invoeren van het wachtwoord even door naar beneden, je komt dan automatisch terecht bij de aanvullende materialen, zoals verdiepende modules. 

 

Ik heb al een wachtwoord

 

 


Inschrijven Micha Cursus

Geef je Micha Cursus op om toegang te krijgen tot de online omgeving. Hier vind je als cursusleider alles wat je nodig hebt om de Micha Cursus te kunnen organiseren en al het extra materiaal bij het werkboek. Na het invullen van het formulier ontvang je een e-mailbericht met daarin de handleiding en de toegangscode voor de online omgeving.

  • Naam van jullie gemeente en denominatie/kerkelijke stroming waar deze toe behoort. Voorbeeld: 'de Morgenster', GKV of 'de bron, baptisten gemeente'. Wanneer je niet gelinkt bent aan een kerkelijke gemeente kan je dit ook invullen.
  • Indien nog niet bekend kan je 'nog onbekend' invullen.
  • Indien onbekend kan je 'nog onbekend' invullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.