#MICHAMOK

 

michamok

 

Micha Nederland lanceert in oktober een speciale campagne, ter ere van haar tienjarig jubileum. De campagne staat in het teken van mokken voor gerechtigheid. Uit de speciale #Michamok drink je alleen eerlijke dranken. Dat is dus fairtrade koffie, thee, sap enzovoorts. Is dat niet beschikbaar? Dan kies je voor water. Op deze manier ben je een maand lang actief bezig met gerechtigheid.

 

Het is de bedoeling dat je de mok overal mee naartoe neemt. Naar je werk, familie en ook bijvoorbeeld het café. Om dit niet zonder reden te doen schrijf je op de mok welk onrecht jou raakt. Op deze manier krijg je elke keer als je je mok ziet een reminder: ‘Wat kan ik doen, alleen of samen, om dit onrecht aan te kaarten of tegen te gaan.

 

We stimuleren mensen om hun mokmomenten zoveel mogelijk te delen op social media. Dan kan de mok ook anderen motiveren om elke dag na te denken over goed en recht doen.

 

Onder de leukste foto’s met #Michamok of #Moktober verloten wij een fairtradepakket.

 

We hebben op Twitter ook een speciaal Mokkacount waarop we dagelijks inspiratie en mokgrapjes delen.

 

 

 

 

Doe mee

 

Je kunt heel gemakkelijk meedoen.  Het enige wat je nodig hebt is een stift en een mok.

 

Het simpelste is om een mok uit je kast te pakken (of ergens anders vandaan) en die te bestempelen tot je hoogst eigen #michamok! Wil je er eentje van ons? Dat kan ook. Onze #Michamok kost €3,95 exclusief verzendkosten (€6,95) . Als je dit bedrag overmaakt op onze rekening (NL45TRIO0390522295 ) onder vermelding van Michamok en je naam en je stuurt een mailtje naar [email protected] met je adresgegevens,  sturen we de mok naar je op. Je kunt ook de mok afhalen bij ons in Zeist, dan betaal je geen verzendkosten. Neem dan wel eerst even contact met ons op.

Je krijgt deze mok gratis tijdens het jubileumconcert op 1 oktober. Koop daarvoor hier je kaarten.

 

Onze #Michamok is gemaakt van gerecycled plastic.