Micha Kids

Spelend leren over gerechtigheid

Met Micha Kids biedt Micha Nederland nu ook materiaal aan voor kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar. In vijf bijeenkomsten komen verschillende onderwerpen aan de orde, waardoor kinderen spelenderwijs meer leren over wat gerechtigheid is en hoe zij daar voor op kunnen komen.

 

De bijeenkomsten bestaan uit gebed, liederen, een bijbelverhaal, verschillende interactieve werkvormen en gespreksmaterialen. Deze zijn naar wens toe te passen.

 

Het materiaal van Micha Kids is te gebruiken voor bijvoorbeeld kindernevendiensten. Er zijn ook kindermomenten toegevoegd, om zo de koppeling met de kerkdienst te vormen. Daarnaast kan het materiaal van Micha Kids gebruikt worden voor catechisatie, kinderclubs of voor de klas. 

 

Micha Kids is als download beschikbaar via onze website. De kosten zijn 14,95.

 

 

 

Met Micha Kids maakt Micha Nederland haar aanbod voor de volledige kerkelijke gemeente compleet. Door Micha Zondag, Micha Cursus, Micha Young en nu ook Micha Kids is er voor alle leeftijdsgroepen materiaal om met gerechtigheid aan de slag te gaan. Geïnteresseerd in een traject op maat? Neem contact op met Dick van Dijk: [email protected]