Micha Kids

Spelend leren over gerechtigheid

Met Micha Kids biedt Micha Nederland nu ook materiaal aan voor kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar. In vijf bijeenkomsten komen verschillende onderwerpen aan de orde, waardoor kinderen spelenderwijs meer leren over wat gerechtigheid is en hoe zij daar voor op kunnen komen.

 

De bijeenkomsten bestaan uit gebed, liederen, een bijbelverhaal, verschillende interactieve werkvormen en gespreksmaterialen. Deze zijn naar wens toe te passen.

 

Het materiaal van Micha Kids is te gebruiken voor bijvoorbeeld kindernevendiensten. Er zijn ook kindermomenten toegevoegd, om zo de koppeling met de kerkdienst te vormen. Daarnaast kan het materiaal van Micha Kids gebruikt worden voor catechisatie, kinderclubs of voor de klas. 

 

Micha Kids is als download beschikbaar via onze website. De kosten zijn 14,95.

 

 

 

Met Micha Kids maakt Micha Nederland haar aanbod voor de volledige kerkelijke gemeente compleet. Door Micha Zondag, Micha Cursus, Micha Young en nu ook Micha Kids is er voor alle leeftijdsgroepen materiaal om met gerechtigheid aan de slag te gaan. 

Kinderboek: Kleur je Wereld Groen 

 

God heeft de wereld prachtig gemaakt. Uit niets maakte hij het licht, het land, het water, en alles wat daar woont. Als topstuk maakte hij de mens. In dit fantastisch door Linda Verholt geïllustreerde kinderboek leren kinderen van alles over iedere scheppingsdag: bijvoorbeeld hoe God het licht maakte, hoe licht werkt en wat het allemaal voor goeds doet. Maar ook laat dit boek zien wat de invloed is van de mens zelf op de schepping. En die is niet altijd even mooi. Mensen kunnen veel maken, maar ze kunnen ook veel stukmaken. Gelukkig kan iedereen zelf helpen om de wereld weer een klein beetje beter te maken en zo weer meer te laten lijken op hoe God het heeft bedoeld.

 

Een volledig geïllustreerd boek in full colour met heel veel weetjes, informatie, spelletjes en experimenten. Zo worden kinderen zich bewust van hoe belangrijk het is om te zorgen voor de wereld. Geschikt voor kinderen van 8-12.

 

Het boek bestel je hier