Steun ons werk

Micha Nederland ondersteunt niet direct projecten in andere delen van de wereld, maar prikkelt, inspireert en motiveert christenen om goed en recht te doen. Ons motto is: Gerechtigheid is doen. Elk jaar organiseren en maken we materialen voor de Micha Zondag en stimuleren we kerken en groepen om de Micha Cursus te doen. Met deze Micha Cursus kan jij met je kerk, kring of vriendengroep aan de slag kan om te ontdekken hoe jij mee mag en kan werken in Gods Koninkrijk. 

 

Om dit te kunnen doen is jou gift van harte welkom! 

 

Dit kan op verschillende manieren: 

  • Steun Micha Nederland met een eenmalige gift, bijvoorbeeld een eindejaarsgift of wanneer je vakantie geld binnen is.  Dit kan via: IBAN: NL45TRIO0390522295, t.n.v. Stichting Micha Nederland te Utrecht
  • Wordt maandelijks donateur van Micha Nederland. Bijvoorbeeld met 15 euro in de maand. Kijk wat jij kan opbrengen en wil geven.  Wordt je een nieuwe donateur voor meer dan 5 euro per maand? Dan ontvang je tijdelijk van ons het boek ‘Het nieuwe normaal’.  Graag overmaken naar: IBAN: NL45TRIO0390522295, t.n.v. Stichting Micha Nederland te Utrecht o.v.v ‘nieuwe donateur’ en je e-mailadres. Wij sturen je dan een welkom e-mail en nemen contact met je op om je het boek toe sturen (in boek of e-boek formaat). 
  • Organiseer een collecte in je kerk. Neem contact op met [email protected] als je graag informatie, materialen of digitaal promotiemateriaal ontvangt om mensen te informeren.  Ook kun je ons uitnodigen om te komen spreken. We denken graag met je mee! 
  • Je kan Micha Nederland ook steunen via de Givt-app en de onderstaande QR Code. 

Micha Nederland heeft een ANBI status. De gegevens voor de ANBI Status vind je hier.  

 

 

Geef je tijd! 

We kunnen altijd wel hulp en vrijwilligers gebruiken om nog meer mensen te bereiken bij ons werk en onze materialen.  Lijkt het je leuk om vrijwillig bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een mail naar [email protected] Schrijf wat over jezelf en wat je graag voor ons zou willen of kunnen doen. 

Algemene Bankgegevens

 

Hebben jullie als kerk voor ons gecollecteerd? Bedankt! We zien graag in overboeking van het geld van welke kerk het afkomstig is, zodat we jullie kunnen bedanken! 

 

Je kan de onderstaande gegeven gebruiken om de opbrengensten over te maken. 

 

Stichting Micha Nederland, Utrecht. 

IBAN:  NL45TRIO0390522295