Steun ons werk

Micha Nederland inspireert, prikkelt en motiveert christenen om goed en recht te doen. Ons motto is: Gerechtigheid is doen. Dat doen we door ieder jaar de Micha Zondag te organiseren en door de Micha Cursus aan te bieden. Tijdens deze activiteiten gaan mensen samen op zoek naar de betekenis van de woorden van Micha in deze tijd; ze ontdekken dat zijn boodschap nog altijd zeer relevant is. We helpen mensen om dat praktisch te vertalen naar hun eigen leven. En goed en recht te doen in deze tijd. Zo bouwen we samen aan Gods Koninkrijk!

 

Om dit te kunnen doen is jouw gift van harte welkom! 

 

Dit kan op verschillende manieren: 

  • Steun Micha Nederland met een eenmalige gift, bijvoorbeeld een eindejaarsgift of wanneer je vakantiegeld binnen is. Dit kan via: IBAN: NL45TRIO0390522295, t.n.v. Stichting Micha Nederland te Utrecht
  • Word maandelijks donateur van Micha Nederland. Bijvoorbeeld met 10 euro in de maand. Kijk wat jij kunt opbrengen en wilt geven. Graag overmaken naar: IBAN: NL45TRIO0390522295, t.n.v. Stichting Micha Nederland te Utrecht . Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. 
  • Organiseer een collecte in je kerk. Neem contact op met [email protected] als je graag informatie, materialen of digitaal promotiemateriaal ontvangt om mensen te informeren.  Ook kun je ons uitnodigen om te komen spreken. We denken graag met je mee! 
  • Je kunt Micha Nederland ook steunen via de Givt-app en de onderstaande QR-code. 

Micha Nederland heeft een ANBI status. De gegevens voor de ANBI Status vind je hier.  

 

 

Geef je tijd! 

We kunnen altijd wel hulp en vrijwilligers gebruiken om nog meer mensen te bereiken met ons werk en onze materialen. Lijkt het je leuk om vrijwillig bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een mail naar [email protected] en informeer naar de mogelijkheden. Schrijf wat over jezelf en (als je daar al een concreet idee over hebt) wat je graag voor ons zou willen of kunnen doen.