Micha Duurzaam wil ondernemers betrekken

Micha Duurzaam is een onderdeel van Micha Nederland. Micha Nederland probeert christenen te motiveren goed en recht te doen in hun werk en dagelijks leven. Hiervoor informeren en inspireren wij groepen en individuen om vanuit Bijbels perspectief de handen uit de mouwen te steken voor schepping en naaste.

 

Voor ondernemers kan dit soms best lastig zijn. Micha Duurzaam wil daarom ondernemers ondersteunen om in hun werk ‘goed en recht doen’ te incorporeren en daarin ook van elkaar te leren.

 

Bent u ondernemer en denkt u na over deze thema’s? Hier op de website kunt u inspiratie vinden om bezig te gaan met recht doen aan de schepping. Toch zien wij ook dat als ondernemers er misschien andere thema’s en keuzes spelen als het gaat om duurzaamheid. Daarom horen wij graag uw mening over duurzaamheid in Christelijke ondernemingen en ook op wat voor manier Micha Duurzaam een rol van betekenis voor u kan spelen. U vindt een korte enquête hieronder.

 

Micha Duurzaam voor Ondernemers

Enquête naar de wensen van ondernemers voor bezinning op gerechtigheid.

  • Micha Nederland

    Micha Nederland is een netwerk van organisaties en kerken die het thema gerechtigheid belangrijk vinden. Micha Nederland wil christenen inspireren en motiveren om in recht en liefde om te gaan met Gods schepping (mens en natuur). Micha Duurzaam richt zich daarbij vooral op 'ecologische gerechtigheid' en biedt Christelijke bezinning, aansporing en praktische tips om goed en recht te doen aan natuur, klimaat en elkaar.
  • Welke specifieke thema's zijn relevant voor u als ondernemer?
  • Moeten wij bijeenkomsten organiseren, sprekers uitnodigen op thema's, vooral als online platform functioneren of vooral uitwisseling tussen ondernemers faciliteren?
  • Als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen van Micha Duurzaam voor ondernemers, vul dan uw e-mailadres in, in bovenstaande veld.