Recht mee maken
11+12 november 2016 in Amersfoort

Het kan: een wereld zonder onrecht! Als we de ruimte creëren om elkaar te inspireren en aan te moedigen. Als we samen zien en vieren welke stappen er al worden gezet. Als mensen met hoop en geloof samenkomen om te zoeken naar recht en gerechtigheid voor deze wereld.

 

Op 11 & 12 november 2016 organiseert Tear in samenwerking met onder andere Micha Nederland in Amersfoort The Justice Conference. Met (inter)nationale sprekers zoals Shane Claiborne, Ruth Padilla, Andrew White en vele anderen. Samen bedenken we nieuwe ideeëngenieten we van inspirerende verhalen en vormen we een grote beweging van mensen die recht brengen. Doe mee, inspireer en laat je inspireren.

 

Micha Nederland zal op vrijdag 11 november haar bijdrage leveren in het speciale programma voor kerkleiders. Hier zal binnenkort meer over bekend worden.

Opstaan voor recht

 

Er zijn van die momenten waar je van op je stoel gaat wiebelen. Een oneerlijke situatie die je opmerkt, die je onrustig maakt en die om actie vraagt. Of ideeën van anderen die zo inspirerend zijn, dat je gelijk met ze mee wilt doen.