Jubileumconcert met Schrijvers voor Gerechtigheid

 

In 2016 viert Micha Nederland haar tienjarig bestaan. Al tien jaar zijn we actief bezig met het verspreiden van de boodschap van gerechtigheid. De woorden van profeet Micha hebben in die jaren velen geïnspireerd om aan de slag te gaan met goed en recht doen.

 

Tijdens het jubileumconcert op 1 oktober willen we in dankbaarheid vieren dat we ons werk mogen doen en mooie resultaten op ons werk zien. Schrijvers voor Gerechtigheid zullen ons deze avond inspireren met muziek over gerechtigheid. Daarnaast zullen we op een interactieve manier de woorden van de profeet Micha laten horen.

 

Kaarten zijn 10,- per stuk (excl. reserveringskosten). De kaartprijs is inclusief consumptie na afloop van het concert.

 

Schrijvers voor Gerechtigheid is een christelijk schrijverscollectief met een missie. Als kerk willen we zingen over de dingen waar Gods hart vol van is. Gods hart klopt voor gerechtigheid, maar toch zingen we daar weinig over. Daarom maakt Schrijvers voor Gerechtigheid nieuwe, Nederlandstalige liederen over gerechtigheid en armoede om te zingen in de kerk.

Micha Nederland verbindt, inspireert en activeert kerken en organisaties om actief christen te zijn in deze wereld. Dichtbij én ver weg. Met oog voor mens en natuur. Geïnspireerd en gedreven door de woorden van profeet Micha in Micha 6:8 roept de organisatie op om goed en recht te doen.

 

Reserveer nu je kaarten

 

Datum: 1 oktober
Aanvang: 20:00 uur (19:30 uur deuren open)
De Lichtboog, Kruisboog 22, Houten