banner inspiratietour

 

Wat je aantrekt, hoe je van A naar B gaat, wat er in je koelkast ligt, hoe je vakantie viert… duurzaamheid raakt alle vlakken van je leven. Maar door die omvang en alle keuzes die er zijn, kun je soms ook een beetje keuzestress krijgen.

 

Herken je dat? Dan hebben wij wat voor je! We organiseren een inspiratietour van vier avonden in het land met een praktische workshop van Superwaar, een kennismaking met de Micha Cursus, maar ook mooie muziek van Schrijvers voor Gerechtigheid en gratis eerlijke koffie!

 
De locaties

Nieuwegein – donderdagavond 7 november, Bedumerschans 4, Nieuwegein (‘De Bedoeling’). 

Zwolle – donderdagavond 14 november, Thorbeckegracht 37, 8011 VN Zwolle (Noorderkerk)

Drachten – donderdagavond 21 november, Brouwerssingel 3, 9201 VB Drachten (Evangelische Open Thuis Gemeente) – GEANNULEERD ivm met te weinig aanmeldingen. 

Goes/Kapelle – vrijdagavond 22 november, Noordstraat 4, 4421 JV Kapelle (PKN). Deze avond is gratis toegankelijk met dank aan de diaconie van Protestantse Gemeente Kapelle-Biezelinge-Eversdijk. 

 
Tijd

Inloop vanaf 19.45 uur, start programma om 20.00 uur. Om 22.00 uur is het programma afgelopen, er is nog tot 22.30 uur tijd om te borrelen/na te praten.

 
Kosten

De kosten zijn 5 euro p.p. Hiervoor krijg je gratis eerlijke koffie, een mini-concert en leuke, praktische workshops!* 

 

 

Aanmelden

Bestel je kaarten via het onderstaande formulier. 

 

*De inspiratieavond in Kapelle wordt gesponsord door de diaconie van de Protestantse Gemeente Kapelle-Biezelinge-Eversdijk en is daarom gratis toegankelijk. 

Kaarten Inspiratietour

Via dit formulier kan je kaarten bestellen voor de inspiratietour. Het bedrag passend bij het aantal bestelde kaarten wordt na het evenement automatisch van je rekening afschreven.
  • We zullen na de inspiratietour het geldbedrag van de door jouw bestelde kaarten van je rekening afschrijven. Let op: voor deze afschrijving werken we samen met stichting Tear. Stichting Tear doet de afschrijving maar het geld gaat naar Micha Nederland. Tear zal vervolgens ook niets met de door jullie opgegeven gegevens doen.