Kennismaken met Micha

Met deze introductie laten we je kennis maken met Micha. Je gaat nadenken over verschillende

thema’s die de profeet Micha aan de orde stelde. Je kunt kiezen tussen een kennismaking per mail of tijdens een avondprogramma.

 

Mail

Kennismaken per mail is eenvoudig. Je schrijft je in via het onderstaande formulier en vervolgens ontvang je vier weken een mail met inspiratie en informatie rond Micha. 

 

 

Avondprogramma

Als je met je kring wilt kennis maken met Micha kun je het avondprogramma volgen. De inhoud van deze kennismaking is voldoende om een hele avond met je kring, vrienden of jeugdgroep te vullen. We geven je zo een voorproefje van de Micha Cursus en hopen dat je enthousiast raakt om de hele cursus te volgen.

 

Download ‘Kennismaken met Micha’

 

Micha Cursus

De stap naar de Micha Cursus is misschien nog te groot voor je bijbelkring of cursusgroep. Met deze introductieavond kun je kennismaken met gerechtigheid en de thema’s die Micha aan de orde stelt. Allereerst verdiep je de bijbelteksten en vervolgens verwerk je de thema’s op een interactieve manier. Er zitten bijvoorbeeld een aantal testmomenten en discussieonderwerpen in. 

 

Informatieavond

Ben je na de kennismaking benieuwd geworden naar de Micha Cursus? Bezoek een informatieavond om meer te weten te komen over de Micha Cursus. Deze worden door het hele land heen gegeven, dus wellicht binnenkort bij jou in de buurt. Het is een mooie verdiepende avond waarbij je informatie krijgt om de Micha Cursus te gaan geven. 

 

Micha Nederland
Micha Nederland komt op voor gerechtigheid. De organisatie verbindt, inspireert en activeert kerken en organisaties om actief christen te zijn in deze wereld. Dichtbij én ver weg. Met oog voor mens en natuur. Geïnspireerd en gedreven door de profeet Micha. Lees meer