Bezoek een informatieavond

Om de Micha Cursus of Micha Young goed te begeleiden, is de informatieavond zeker een aanrader. Deze avonden staan ook open voor geïnteresseerden. We bespreken dan de inhoud en praktische zaken rond de cursus en de praktijkdag. Verder doen we enkele oefeningen, met name rond valkuilen bij het bespreken van een groot thema als ‘gerechtigheid’.

 

Aanmelden 

De eerstvolgende informatieavond is op 2 oktober in Harderwijk. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen aan projectleider@michacursus.nl. Vermeld daarin graag met hoeveel personen je komt en vanuit welke gemeente.

 

Locatie: Kerkelijk centrum De Regenboog, Biezenplein 1 te Harderwijk.

Tijdstip: 19.00 uur inloop, om 19.30 start het programma. De avond is afgelopen om 21.45 uur.

 

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Meld je dan af door te mailen naar projectleider@michacursus.nl. Zo voorkomen we dat we onnodig kosten maken.

 

Voor wie

De informatieavond is voor toekomstige cursusleiders, geïnteresseerden, maar ook voor diaconieën, jeugdouderlingen of kerkenraden die voor het volgende seizoen het jaarthema ‘gerechtigheid’, ‘diaconaal gemeente zijn’ of ‘kerk en WMO’ overwegen. Daarvoor bieden we ook programma’s op maat. Meer informatie via projectleider@michacursus.nl.

 

Prijs en bestellen
De informatieavonden worden gratis aangeboden. Je kunt wel een gift doen aan Micha Nederland voor de onkosten. Cursusmaterialen kun je hier bestellen.