Bezoek een informatieavond

Om de Micha Cursus of Micha Young goed te begeleiden, is de informatieavond zeker een aanrader. Deze avonden staan ook open voor geïnteresseerden. We bespreken dan de inhoud en praktische zaken rond de cursus en de praktijkdag. Verder doen we enkele oefeningen, met name rond valkuilen bij het bespreken van een groot thema als ‘gerechtigheid’.

 

Aanmelden 

Je kunt je aanmelden door op een van de links hieronder te klikken. Je wordt dan doorverwezen naar de site van de Protestantse Kerk met een aanmeldformulier.

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Meld je dan af door te mailen naar [email protected] Zo voorkomen we dat we onnodig kosten maken.

 

De informatieavond is voor toekomstige cursusleiders, geïnteresseerden, maar ook voor diaconieën, jeugdouderlingen of kerkenraden die voor het volgende seizoen het jaarthema ‘gerechtigheid’, ‘diaconaal gemeente zijn’ of ‘kerk en WMO’ overwegen. Daarvoor bieden we ook programma’s op maat. Meer informatie via [email protected]

 

Prijs en bestellen
De informatieavonden worden vanaf 2017 gratis aangeboden. Je kunt wel een gift doen aan Micha Nederland voor de onkosten. Cursusmaterialen kun je hier bestellen.