Voor het gezin

We ‘kerken’ momenteel allemaal op verschillende manieren, en voor veel kinderen en tieners zijn er nu geen speciale programma’s. Toch bieden we graag iets aan voor kinderen en tieners, maar dan in de context van het gehele gezin. We moeten het immers met elkaar, thuis, doen op dit moment.

 

Daarom een leuke tip van één van onze partners World Vision. Zij hebben een gezinsboekje ontwikkeld in samenwerking met Daniëlle Koudijs van Power to the Mama’s. Over dit boekje lees je hieronder meer.

In het kerkenpakket staan gespreksvragen en opdrachten voor het hele gezin, deze komen uit dit gezinsboekje.

 

Gezinsboekje

 

In samenwerking met Daniëlle Koudijs van het online platform Power to the Mama’s hebben we een gratis gezinsboekje ontwikkeld: ‘Geloof, Hoop en Naastenliefde; met je gezin door de coronacrisis’. Vanuit onze veldlanden bemoedigen we gezinnen in Nederland graag verhalen van hoop en veerkracht. Lees hieronder wat je nog meer van het boekje kunt verwachten!

 

Als kerk kun je het gezinsboekje bij ons aanvragen, zodat je de gezinnen in jouw gemeente het boekje kunt aanbieden.

 

Het gezinsboekje is ontwikkeld voor moeders en andere verzorgers met kinderen in de basisschoolleeftijd:
• Telt 52 pagina’s, mooie vormgeving.
• Met leuke opdrachten om samen met je kinderen te doen
• Geeft informatie, bemoediging en hoop
• Met prachtige posters om in huis op te hangen
• Met bemoedigingen uit de Bijbel en verhalen uit het veld

 

Je kunt op www.worldvision.nl/gezinsboekje kijken, of meteen een mail sturen naar [email protected] Vermeld hierbij hoeveel boekjes je wilt ontvangen en naar welk adres we het mogen opsturen!