Zet duurzame stappen met de duurzame bucketlist! 

Bij een duurzaam leven komt veel kijken. Er zijn 101 mogelijkheden om aan de slag te gaan. Op deze Duurzame Bucketlist vind je de belangrijkste. Ga ermee aan de slag en maak duurzame stappen. Waarschijnlijk kun je met deze bucketlist wel even vooruit. En wie weet haal je de eindstreep!

 

Je vindt hieronder acht categorieën met een korte toelichting en een paar voorbeelden. De volgorde bepaal jezelf. Heb je iets voor elkaar? Zet een vinkje met een datum. Voeg eventueel andere duurzame stappen toe.

 

Ga je voor maximaal effect? Stuur deze Bucketlist door naar je vrienden en bespreek geregeld je voortgang met elkaar. Succes!

 

Download de Bucketlist

Lees-, kijk- en luistertips over zorgen voor de schepping en een duurzame levensstijl

We hebben een heel aantal boeken, documentaires, video’s en podcast op een rij gezet over zorgen voor de schepping. Zowel theologische verdieping, praktisch of een combinatie van beide.  

 

Boeken 

Documentaires & video’s 

Podcasts

Hart voor de schepping

Vraag jij je wel eens af hoe we als kerken en christenen kunnen zorgen voor deze aarde? Dan is ‘Hart voor de schepping’ een programma voor jouw gemeente. Het programma ondersteunt kerken die vanuit hun geloof zorg willen dragen voor deze aarde.

 

Meer informatie

Wil je in je kerk, gemeente of parochie bezig met bezinning rond schepping en duurzaamheid?

 

Dan kunnen deze themapakketten je op weg helpen met liturgisch materiaal, preekschetsen, suggesties voor liederen en gebeden en materiaal voor de kinderen. De pakketten zijn onder meer gemaakt door de voormalige Noach Alliantie, A Rocha e.a.

 

Ga naar de themapakketten >>

Nieuwsbrief 

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe producten en/of ontwikkelingen rondom Micha? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief