Collecte  

Wil je tijdens de Micha Zondag collecteren voor een doel dat aansluit bij de Micha Zondag? We geven je graag een paar suggesties. 

 

Micha Nederland 

Door jouw bijdrage kunnen we het hele jaar door kerken en christenen inspireren om te zorgen voor elkaar en de schepping. We kunnen er blijvend aandacht mee vragen voor gerechtigheid en we kunnen de Micha Zondag en onze andere activiteiten en producten blijven (door)ontwikkelen Wij hebben ook een korte PowerPointpresentatie beschikbaar. Deze presentatie laat zien wat Micha Nederland doet. Je kunt deze presentatie tijdens de collecte laten zien. 

 

Onze bankgegevens: St. Micha Nederland, Utrecht, IBAN:  NL45TRIO0390522295. 

Micha Nederland heeft een ANBI status. Meer informatie over Micha Nederland: www.michanederland.nl  

 

Gebruik je de Givt app? Dan kan je ook via Givt aan ons doneren of gebruik maken van de QR code. 

Een lokaal diaconaal doel 

Collecteer en steun een lokaal diaconaal doel. Vaak heb je als lokale gemeente ook diaconale projecten die je steunt en waarin jullie omkijken naar elkaar of naar de schepping. Bijvoorbeeld bij jullie in de stad of buurt of een project ergens anders in de wereld. Een mooie gelegenheid om hier op de Micha Zondag voor te collecteren. 

Partner Micha Nederland 

  Micha Nederland is een netwerk dat bestaat uit christelijke goede doelen, maatschappelijke organisaties en (nationale) kerken en diaconieën die het belangrijk vinden dat er in de Nederlandse kerken aandacht is voor sociale en ecologische gerechtigheid. De partijen uit het netwerk dragen hier in hun eigen werkzaamheden ook aan bij. Bekijk hier wie de deelnemende organisaties zijn waar je voor kunt collecteren. Kijk op onze netwerkpagina voor een overzicht van onze partners.