Collecte

Wil je tijdens de Micha Zondag collecteren voor een doel dat aansluit bij de Micha Zondag? We geven je graag enkele suggesties. 

 

Micha Nederland

Door jullie bijdrage kunnen we het hele jaar door aandacht vragen om ‘goed en recht’ te doen. Op www.michanederland.nl vind je meer informatie over ons werk. In de week voor de Micha Zondag komt een korte PowerPoint-presentatie beschikbaar op de website die je tijdens de collecte kunt laten zien. Dankzij jullie bijdragen kunnen we blijvend aandacht vragen voor gerechtigheid onder christenen en kerken in Nederland. Met jullie bijdragen kunnen we de Micha Zondag en ook onze andere producten blijven ontwikkelen en door ontwikkelen. Onze bankgegevens vind je hier. 

 

Aangesloten goede doelen en organisaties

Micha Nederland is een netwerk dat bestaat uit christelijke goede doelen, maatschappelijke organisaties en (nationale) kerken en diaconieën die het belangrijk vinden dat er in de Nederlandse kerken aandacht is voor gerechtigheid. De partijen uit het netwerk dragen hier in hun eigen werkzaamheden ook aan bij. Bekijk hier wie de deelnemende organisaties zijn waar je voor kunt collecteren.

 

Een lokaal diaconaal doel

Collecteer en steun een lokaal diaconaal doel. Vaak heb je als lokale gemeente ook diaconale projecten die je steunt en waarin men ‘goed en recht’ doet. Wellicht bij jullie in de stad of buurt of een project ergens anders in de wereld. Een mooie gelegenheid om hier op de Micha Zondag voor te collecteren.