The Justice Conference

Vindt plaats op 27/10/2018

 

The Justice Conference is een spraakmakend evenement over gerechtigheid dat jouw invloed op onrecht vergroot. Sprekers en artiesten uit binnen- en buitenland nemen je mee in hun zoektocht om hun gewoontes liefdevoller en rechtvaardiger te maken. Bovendien is The Justice Conference een ideaal platform om andere rechtbrengers te ontmoeten. Op de conferentie vieren we veranderingen die we al zien, leren we van goede voorbeelden uit binnen- en buitenland en moedigen we elkaar aan om in ons eigen huis en in onze eigen omgeving aan de slag te gaan.

Het thema van The Justice Conference is dit jaar ‘Love thy neighbour’. Elkaar liefhebben is elkaar recht doen en elkaars belangen ruimte geven. Waar de liefde voor de ander de boventoon voert, verdwijnen onrecht, uitsluiting en armoede. Love; dan doe je elkaar recht, hoe onverwachts en ongemakkelijk ook. Thy neighbour; dat is iedereen die je tegenkomt, op een feestje, bij de bushalte, in de straat.

The Justice Conference bestaat uit een pre-conference op 26 oktober (op de CHE) en een hoofdprogramma op 27 oktober (in de Midden-Nederland Hallen in Barneveld). Het hoofdprogramma biedt een keur aan (internationale) sprekers en artiesten. De pre-conference is bedoeld voor wie de diepte wil zoeken en heeft een aparte track voor voorgangers/predikanten en voor ondernemers.

 

 

Op www.justiceconference.nl/micha kun je  kaarten bestellen.

 

 

Als Micha Nederland ondersteunen we graag initiatieven die eraan bijdragen om sociale, ecologische en economische gerechtigheid in praktijk te brengen. The Justice Conference is zo’n initiatief.  Een waardevol evenement waarbij je ontdekt wat jouw invloed op onrecht is. We raden het van harte aan voor mensen die de Micha Cursus hebben gedaan en een volgende stap willen maken. Maar ook voor degene die voor het eerst kennis maakt met gerechtigheid is het bezoek de moeite waard!