Micha boeken

genieten-van-genoeg

 

Eerste boek ‘Genieten van genoeg’ nu te koop

In samenwerking met uitgeverij Buijten en Schipperheijn brengt Micha Nederland een Micha-boekenserie uit. Het eerste boek in de serie is van de hand van Martine Vonk. 

 

Het boek draagt de titel ‘Genieten van genoeg’. Dat lijkt een tegenstelling maar Vonk beschrijft in haar boek hoe Jezus laat zien dat je gelukkiger kunt worden van minder. “Jezus leert ons dat als je Gods koninkrijk zoekt, hij zal geven wat je nodig hebt. Geef en je zult ontvangen, deel met anderen en je hebt zelf genoeg. In het koninkrijk van God is er genoeg voor iedereen”, aldus Vonk.

 

 

112564-genieten-van-genoeg-omslag-lr‘Genieten van genoeg’ haakt aan bij alledaagse thema’s en weet je te raken als het gaat over gedrag, bezit en de ander. De auteur plaatst op luchtige wijze kritische kanttekeningen bij ons comfortabele leven. Ze schrijft onder meer over ontspullen, opkomen voor recht en het bubbelbadgeloof.

 

Het boek is ingedeeld in thema’s en geeft op heldere wijze concrete antwoorden vanuit de Bijbel. Ieder hoofdstuk bevat actiepunten om mee aan de slag te gaan en gesprekspunten om over door te praten. Een mooi boek over leven met God, voor persoonlijke Bijbelstudie en voor gespreksgroepen.

 

Het boek is het eerste deel in de Micha boekenreeks, een reeks boeken over leven in en voor gerechtigheid. De komende tijd zullen er meer boeken in deze reeks en over dit thema verschijnen.

 

Bestel het boek 

 

Martine Vonk promoveerde op de studie Sustainability and Quality of Life. Ze woonde daarvoor bij de Amish en de Benedictijnen. Zij is actief in de politiek, publiceert geregeld en is lector ethiek en technologie. Het boek ‘Genieten van genoeg’ is het eerste deel in de nieuwe boekenserie van Micha Nederland, uitgegeven door Buijten en Schipperheijn.

 

BewarenBewaren